Osallistu Prigin järjestämiin Printshop-koulutuksiin keväällä 2021. Koulutukset järjestetään viikoittain torstaisin klo 14.15. Koulutus kestää kerrallaan 15-30 minuuttia ja on täysin maksuton.

Prigin maksuttoman Printshop-koulutuksen avulla opit toteuttamaan painoaineistot teknisesti oikein, jotta visuaalinen tuotteesi pääsee oikeuksiinsa.

Emme opeta koulutuksissa visuaalista suunnittelua, sen jätämme suosiolla ammatti suunnittelijoille. Keskitymme aineistojen tekniseen puoleen, jotta voit rauhallisin mielin tilata tekemästäsi visusta painotuotteet. Opastuksessa käytetään Adoben ohjelmia ja PRIGI Oy:n tuotannon käyttämiä teknisiä parametrejä.

Koulutuksen kesto on noin 15-30 minuuttia, livechatissa heräävien kysymysten määrästä riippuen.

Valitse koulutuslistasta sinua kiinnostava aihe ja ilmoittaudu mukaan. Pyydä kollegasikin mukaan!

"Koulutukset sopivat kaikille ja aiheet vaihtelevat aina perusasioista monimutkaisempiin aiheisiin. Visuaalista puolta me ei opeteta vaan se jää sitten oman silmän ja mainosalan ammattilaisten harteille. Meidän tavoite koulutuksilla on kerrata ja päivittää tärkeimmät asetukset aineistojen saattamiseksi painovalmiiksi ja sitä kautta antaa osallistujille ahdistus vapaa sekä helppo tuotteiden tilaaminen. Koulutuksista saa myös ajankohtaisempaa tietoa ja paljon esimerkkejä mitä meidän tuotannossa aineistolta vaaditaan esim erikoistoteutuksien suhteen. "

-Antti Punavaara

Ilmoittaudu koulutukseen

 

Tulevat koulutukset

Ilmoittaudu